top of page
Search

On Point v dobách COVID-19

Čelíme situaci, která je pro nás nová. Stačí se podívat na celosvětové statistiky nebo jen na chvíli zapnout zprávy a je jasné, že koronavirus není radno podceňovat. I v takto náročné době se ale dá udržet úsměv na tváři, pracovat naplno a také podpořit dobrou věc. Jak na to jdeme v On Pointu?


Pracujeme dál! Online


Zodpovědnost a ohleduplnost vůči zdraví ostatních musí být na prvním místě. Zároveň nechceme nijak omezit provoz On Pointu. Právě naopak!


Proto jsme:

  • ještě před uzavřením hranic zrušili všechny služební cesty – od Brna až po Ghanu. Pro své zákazníky z různých koutů světa jsme tu ale dál naplno, v našich online komunikačních kanálech i na telefonu. A v plné sestavě – nikdo z nás nepožádal o dovolenou.

  • přešli na práci na dálku. Rodiče malých dětí a těhotná šli domů v první řadě, ostatní se přidali hned po vyhlášení nouzového stavu. V On Pointu totiž nouzový stav zažít neplánujeme a chceme ve zdraví pokračovat v práci. Toho se držíme ve všech našich světových pobočkách. Ostatně, díky technologiím ani necítíme omezení – s online hovory zvládáme schůzky, týmové porady, školení i odpolední pauzu na kávu.



Zároveň od 16. 3. až do 27. 3. nabízíme svým klientům nadstandardní podporu.

  • V případě kritické chyby systému, ať už způsobené uživatelem, nebo programem, zprovozníme systém zcela zdarma.

  • V případě problému na straně hardwaru klienta poskytneme dočasný hosting jeho systému.

  • Rozšiřujeme hodiny podpory i na noční hodiny a víkendy.

Dokážeme pomoci i v situaci nedostatku personálu a u řady procesů zavést automatizaci. Jsme tu pro vás a vždy se pokusíme najít efektivní řešení.



Přikládáme ruce k dílu


Kdo z našeho týmu má možnost a ví, jak na to, šije roušky ve velkém. Rodinám, přátelům, kolegům a spolu s Junákem i seniorům. Tímto posíláme velké díky skautům ze 4. oddílu Šedé sovy Adamov za jejich práci! A jsou mezi námi i tací, kteří ještě nešijí, kvůli rouškám se to ale už učí.


Chcete také šít, ale tápete, komu roušky pak nabídnout? Přidejte se do rouškové mapy.


Denní a noční směna :).



Pomáhá i náš server


Už jste o tom slyšeli? Vědcům, kteří pracují na vývoji vakcíny proti koronaviru, chybí dostatek výkonných počítačů. Proto vznikla iniciativa, která umožňuje využití externích počítačů a serverů. Na jakém principu funguje? Server dostane zadání, vypočítá simulaci a výsledky ihned zašle zpět.

I my jsme se zapojili a poskytli výzkumníkům jeden ze svých serverů – pracuje ve dne, v noci. Držíme palce, ať našim vědcům výsledky pomohou!




Autor: Lenka Kovářová

77 views
bottom of page