top of page
Search
On Point Services

Malá–velká revoluce: Zlepšili jsme práci s přílohami v Business Centralu



Ti nejlepší z nejlepších neusínají na vavřínech a stále posouvají hranice svých schopností. A pro dynamický svět IT to platí dvojnásob. Ačkoli je Microsoft Business Central špičkovým ERP systémem, vývojáři z celého světa dennodenně pracují na jeho dalších vylepšeních pro uživatele. Mezi nimi i ti z On Pointu. Se systémem přicházíme do styku každý den a spolupráce s klienty nás často navede na nápad, jak dále rozšiřovat jeho potenciál. Nová řešení pak formujeme do podoby add-onů. Jedním z nich je i Attachment Viewer, který upgraduje hned několik aspektů práce s přílohami v Business Centralu.


Zaměřeno na Attachment Viewer


„Achjo, ve kterém e-mailu ta příloha byla…” Možná jste ji uložili do jedné z podsložek anebo jste se překlikli a je úplně někde jinde. Dohledávání dokumentů může být zdlouhavé a při velkém objemu je prakticky nemožné si zapamatovat, kde se co nachází. S Attachment Viewerem už toto řešit nemusíte. Jednoduše k hlavním dokumentům v Business Centralu přidáte související přílohy a díky náhledu v nich nikdy neztratíte přehled.


Stačí přílohu vzít myší, přetáhnou ji a pustit. A je to! Jednoduché zacházení a zpřehlednění práce ale není jedinou předností tohoto add-onu…


3 hlavní body, ve kterých add-on posouvá práci s Business Centralem


  1. Bez Attachment Vieweru musíte v Business Centralu každou přílohu před zobrazením stáhnout a teprve pak ji ve svém počítači otevřít. Zabíráte tak kapacitu úložiště, ale také ztrácíte drahocenné minuty.

  2. V Business Centralu rozšířeném o Attachment Viewer najdete možnost náhledu. Bez ní musíte odhadnout, co se v příloze nachází, pouze podle názvu souboru. S naším doplňkem stačí letmý pohled na obsah dokumentu a můžete dál nerušeně pokračovat v práci.

  3. Abyste soubor nahlédli, stáhli nebo sdíleli, je bez add-onu nutné přepínat mezi několika okny. Tyto kroky s Attachment Viewerem mizí.


Co ještě Attachment Viewer umí


  • Snadné prohlížení: Přílohy, které do Business Centralu nahrajete, už nemusíte znovu stahovat, abyste si je prohlédli. Když PDF soubor přiložíte pomocí Attachment Vieweru, náhled se zobrazí okamžitě. Práce je hned plynulejší!

  • Centralizované úložiště: Všechny přílohy související s hlavním dokumentem najdete pohromadě na jednom místě. Snadno tak můžete přecházet mezi jednotlivými soubory a mít před sebou všechny potřebné informace.

  • Lepší správa projektů: Přílohy lze přidávat také k řádkům plánování projektu. Při vytvoření faktury ze zvoleného řádku se do ní automaticky zahrne i příloha z odpovídajícího řádku plánování projektu.

  • Snadné přeposílání e-mailem: Při účtování prodejních faktur vyzkoušejte funkci „Účtovat a odeslat” a využijte možnost do vašeho e-mailu zahrnout i přílohy související s odesílanými fakturami.

  • Zoomování bez limitů: Přibližte si přílohu, jak potřebujete. Jednoduše stiskněte klávesu CTRL a pohybujte kolečkem myši pro požadované přiblížení. Celou přílohu si zobrazíte kliknutím na ikonu umístěnou napravo od ikony přílohy. 


Stejně snadno jako jste přílohu nahráli, ji zase můžete smazat nebo vytisknout. Vše na pár kliknutí.


Nainstalujte si doplněk k Business Centralu ještě dnes


Attachment Viewer představuje jednoduchou funkci s velkým dopadem na plynulost plnění každodenních úkolů, a tím i na vaši produktivitu. Práci s Microsoft Business Centralem posouvá zase o krok dál.


Vyzkoušejte ho klidně hned teď! Stáhněte si zdarma 30denní zkušební verzi a projděte si všechny výhody, které nabízí.





Máte otázky nebo zájem o add-on?

Ozvěte se:




Barbora Golasowská

Product Owner






Autoři: Testimony Akinkunmi, Jolana Miličičová




370 views

Comments


bottom of page