top of page
Search

Digitální podnik: Pořiďte si ERP systém až o 60 % levněji



Ministerstvo průmyslu a obchodu podporuje digitalizaci firem a do 29. března 2024 máte šanci získat dotaci ve výši 30 až 60 % na implementaci (nejen) ERP systému Microsoft Dynamics 365 Business Central. Co to obnáší a jak na to?


Dotaci můžete žádat na informační, bezpečnostní, skladové systémy, cloudové služby a nebo hardwarové příslušenství, jako jsou servery a modemy. Výzva si klade za cíl podpořit digitalizaci technologií v českých firmách, zvýšit poměr automatizace a zlepšit procesu ve firmě. Musí se proto jednat o nevýrobní technologie.


Kdo může čerpat dotaci?


Dotace je určena pro malé (do 49 zaměstnanců) a střední podniky (do 249 zaměstnanců) v České republice s projekty mimo území Prahy – výjimkou je sídlo firmy. Program není mířen na sektor výroby a zpracování tabákových výrobku, zemědělství, lesnictví, rybářství, nebo pro silniční nákladní dopravu. Také není vypsán na marketingové aktivity a provozní výdaje. Míra podpory je 40 až 60 % pro malé podniky a 30 až 50 % pro střední podniky. Váš projekt může být podpořen až do výše 15 milionů korun.


Příspěvek můžete využít pro investici do informačních technologií, jako je ERP (řízení podniku), BIM, DMS, přechodu na cloud a také do kybernetické bezpečnosti.




Návod krok po kroku


Svou šanci na úspěch v žádosti zvyšujete projektem zaměřeným na komplexní zvýšení automatizace, jako je implementace ERP systému. Pro usnadnění podání žádosti Agentura pro podnikání a inovace vydala příručku s návodem a také webinář shrnující důležité informace.


Dotaci uplatníte i na produkty On Pointu


On Pointu nabízíme řešení pro velké i malé společnosti. Specializujeme se na D365 Business Central, ERP systém pro snadné řízení vaší firmy. Systém upravujeme na míru vašim procesům – proto je pro nás denním chlebem vyvíjet nové systémové moduly, funkcionality, add-ony a integrace přímo pro potřeby našich klientů. Kromě ERP systému nabízíme také další nástroje a licence od Microsoftu a Atlassianu.






Projděte si zkušenosti našich klientů


Přečtěte si reference od našich klientů, kteří se vydali stejnou cestou jako vy a rozhodli se pro komplexní digitalizaci, nebo se obraťte na naše konzultanty, kteří vám rádi poradí řešení vhodné pro vaší společnosti.


Chcete vědět o integracích více? Napsali jsme o nich článek.


Jsme tu pro vás


Celým procesem přechodu k vašemu novému ERP systému vás provedeme a rádi vám ukážeme, jak konkrétně Microsoft Dynamics 365 Business Central pomůže zefektivnit procesy ve vaší společnosti.




Petr Kupka

Ředitel




Autorka článku: Kristina Sverkunová




163 views
bottom of page